Kilpailun voittajalle ilmainen muutto – osallistu ja voita!

Ilmainen muutto arvottiin viime vuonna KunnonMuuton kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitto meni Johannalle, jonka perheen muutto ajankohtaistui tällä viikolla!

”Viime kesän muutto Brysselistä Suomeen oli niin stressaava, ettei enää ikinä haluttu tehdä DIY-muuttoa. Universumi vastasi tähän ja voitin muuton! Muutto sujui erinomaisen sutjakasti, kiitos Johannes ja Joel!”

Muuttomies Joel purkamassa autoa muuttokohteen pihassa. Kuva: Johannes

Stooriamme seuranneet muistavatkin, että muulimme Kaken muuttoauto oli kateissa. Ilmaisen muuton arvontaan pääsi osallistumaan jakamalla autostamme kuvan somessa ja tägäämällä meidät.

Päätimme jatkaa kilpailua, ja arpoa tänä vuonna uuden muuttopaketin – osallistu siis sinäkin, jos bongaat muuttoautomme, julisteemme tai vaikka logomme jossakin tapahtumassa! Mikä tahansa KunnonMuuttoon liittyvä vinkki lasketaan, ja niitä saattaa olla ripoteltuna pk-seudulle ihan mukavastikin. 😉

Postaa kuva Instagramin tai Facebookin stooriin tai feediin ja tägää @kunnonmuutto. Arvonta suoritetaan kaikkien tänä vuonna osallistuneiden kesken joulukuussa 2023, aikaa osallistua on marraskuun loppuun asti. Arvonta koskee kotimaassa tapahtuvia muuttoja.

Onnea arvontaan!

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!