"Kingi"

46m3

Yrityksemme lippulaiva, aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Tilaa on sen verta, että ei ole Helsingin Kalliossakaan kaksiot näin isoja. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa. 

"VALTTERI"

19m3

Hieman väheksyen tätä raasua Lappeenrannasta haettiin tammikuussa 2019. Auton laatu nettipalstoilla ei ole ollut mairitteleva. Kuitenkin Valtteri on osoittautunut kustannustehokkuudeltaan yrityksemme selkeäksi yllättäjäksi. Hankintahinta ei ollut hääppöinen, eivätkä korjauskustannuksetkaan ole päätä huimanneet. Onhan tälle saatu vähän Kemppiä näyttää, mutta niin se vaan kulkee vielä ainakin vuoden 2020 loppuun asti. Tämän jälkeen autosta on tarkoitus tehdä markkinointimielessä sauna. Valtterissa käytetään vain Nesteen MY dieseliä. 

"MOSSE"

14m3

Jummijammi miten 1.8 jaksaa kirmata Keski-Euroopan valtatietä. Auto oli saapuessaan erittäin iso asia yrityksellemme, sillä se oli ensimmäinen biokaasulla kulkeva auto yrityksessämme. Mosse hankittiin syyskuussa 2019 ja sen jälkeen sillä onkin paineltu menemään pitkälti yli 70tuhatta kilometriä. Luotettavuudeltaan auto on ollut kohtuullinen. Ajoltaan erinomainen. Puhtaampia kilometrejä pierulla by Daimler. Ei voi kuin suositella. 

"KEKE"

12m3

Sokkona huutokaupasta ostettu kukkaliikkeen vanha palvelija. Ihan ok, ulkonäöllisesti ei niin mairitteleva.
Tällä hetkellä tämä palvelee lähinnä kaljanjakelussa. Keke kulkee Nesteen My dieselillä. Autosta saa esittää ostotarjouksia ;D 

"MANDY"

2m3

Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy kulkee biokaasulla ja palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa. Autosta saa esittää ostotarjouksia. Hieno peli, mutta vähäisessä käytössä! 

Toimiston aukioloajat: Arkisin 9-17
muutot, kuljetukset ja muut palvelumme toimivat sopimuksesta 24/7

helsinki, suomi

ALV-tunnus: FI29601387       Liikennelupanumero: TY-695642