logokingiRGB.png
kerkko_pienempi.png

"Kingi"

46m3

Kulkee biokaasulla!
Yrityksemme lippulaiva, aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Tilaa on sen verta, että ei ole Helsingin Kalliossakaan kaksiot näin isoja. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa. 

"KERKKO"

35m3

Kulkee biokaasulla!
Torinosta Baijeriin keikkahommiin lähtenyt kiertolainen päätyi esittelyuransa jälkeen pohjoisen kylmään viimaan. Auto takaa meille isompienkin kuormien vaivattoman liikkumisen kevyt-kuorma-autostatuksensa vuoksi. Truckbannit eivät kosketa meitä.

"MOSSE"

14m3

mosseRGB.png

Kulkee biokaasulla!
Jummijammi miten 1.8 jaksaa kirmata Keski-Euroopan valtatietä. Auto oli saapuessaan erittäin iso asia yrityksellemme, sillä se oli ensimmäinen biokaasulla kulkeva auto yrityksessämme. Mosse hankittiin syyskuussa 2019 ja sen jälkeen sillä onkin paineltu menemään pitkälti yli 70tuhatta kilometriä. Luotettavuudeltaan auto on ollut kohtuullinen. Ajoltaan erinomainen. Puhtaampia kilometrejä pierulla by Daimler. Ei voi kuin suositella. 

"MANDY"

caddyRGB.png

2m3

Kulkee biokaasulla!
Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy kulkee biokaasulla ja palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa. Autosta saa esittää ostotarjouksia. Hieno peli, mutta vähäisessä käytössä siivousmobiilina!