Caro on hallituksen puheenjohtaja ja vastuussa toimistopuolella kaikenlaisesta puuhasta laskutusasioista nettisivujen kautta firman visuaaliseen ilmeeseen. Lisäksi Carolla on valo- ja videokuvaukseen keskittyvä toiminimi ja hän opiskelee visuaaliefektejä JA MEDIA-ALAA.

Eino vastaa KunnonMuuton kalustosta ja toimii pääasiallisesti kentällä muuttomestarina. Eino myös työskentelee omalla toiminimellään valoteknikkona ja muissa alan hommissa.

Teemu on KunnonMuuton toimitusjohtaja ja pitää tällä hetkellä huolta mm. kaikesta Euroopan toiminnastamme. Toimitusjohtajan velvollisuuksien ohella Teemu käy myös kantamassa laatikkoa ja tekee yleisestiottaen KAIKKEA. Teemu toimii kulttuurituottajana mm. @skeittikontti -hankkeessa, ja on monen hienon hankkeen ja idean isä. 

Tuomas hankkii firmalle liikennelupia ja hoitaa suurimmaksi osaksi kotimaanmuuttojen ja -kuljetusten asiakaspalvelua. Tuomas pelaa vapaa-ajallaan jalkapalloa ja toimii multi-instrumentalistina eri yhtyeissä. 

Lalli on hiljattain taloon täysipäiväiseksi palkattu aurinkoinen mies, joka ottaa pikkuhiljaa haltuun muuttohommien lisäksi myös toimistopuolta. 

Sakke taas tekee taikojaan autojemme parissa ja loistavaa työtä tekeekin! Toisinaan hänet saatetaan bongata myös kuljetuspuolen hommissa. Sakke ROKKAA myös ROKETSIN kitaristina! 

  • facebook-719085_1280 kopio
  • instagram
  • youtubelogo

helsinki