ryhmärämäpienempi.png

10 SYYTÄ VALITA KUNNONMUUTTO

Ekologiset toimintatavat
 

Olemme aidosti ympäristöystävällinen vaihtoehto: kuorma-automme sekä pienemmät automme kulkevat biokaasulla niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Meillä on vielä muutama diesel-auto, joihin tankkaamme vain uusiutuvaa dieseliä, mutta toimintamme kasvaessa siirrymme kokonaan biokaasuun, sähköön ja vetyyn. Ympäri Eurooppaa ajaessamme biokaasulla kulkemisen merkitys kasvaa, kun kilometrejä kertyy satojatuhansia. Pyrimme aina täyttämään auton koko matkalta täyteen, jotta kaikki ajo hyödynnetään. 

Pakkaamme ja suojaamme muuttotavarat muuttohuovilla ja muilla uusiokäyttöisillä suojausmateriaaleilla, teippiä lukuunottamatta. Kaikki toimistomme irtaimisto on kierrätettyä tavaraa. Loppusiivouksiin valitaan ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Huomioimme kestävän kehityksen kaikessa toiminnassamme.Tyytyväisyytesi on tärkeintä

Asiakastyytyväisyys on ekologisuuden ohella olennaisin arvomme. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja panostamme parhaalla mahdollisella tavalla Sinulle räätälöityyn palveluun. Olemme prosessin aikana läpinäkyviä ja pidämme sinusta huolta parhaamme mukaa.


Täyden palvelun muutot

Tarjoamme kaiken, mitä muuttosi tarvitsee pakkausta, siivousta, tullikäsittelyitä ja muuttohissiä myöten. Mitä ikinä tarvitsetkaan, älä epäröi kysyä meiltä! Olemme ennen muuttoalaa järjestäneet festareita, joten tuottajasielumme kaipaavat aina uusia haasteita! 


Sanoista tekoihin

KunnonMuutto ei ole pelkkiä kauniita sanoja. Me toimimme - niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Painostamme päättäjiä korjaamaan havaitsemiamme epäkohtia: esimerkkinä sekoitevelvoite, jonka purkamisesta toimitusjohtajamme Teemu on keskustellut suoraan mm. Maria Ohisalon kanssa. 

Luottamus henkilökuntaan takaa laadukkaan palvelun

Tunnemme työntekijämme henkilökohtaisesti, sillä haastattelemme ja koulutamme henkilökunnan itse emmekä käytä vuokratyövoimaa. Luotammekin jokaiseen tiimimme jäseneen, ja voimme tämän myötä taata Sinulle erittäin laadukkaan palvelun.
Henkilöstön vaihtuvuus on hyvin vähäistä, ja suurin osa muuttajistamme onkin ollut ihan yrityksemme alkumetreiltä asti meidän matkassamme - me omistajat käymme myös itse kentällä hommissa jatkuvasti.Organisaatiohierarkia on matala


KunnonMuutossa me kaikki työskentelemme samassa tilassa, eikä eroa omistajien ja muuttajien välillä ole helppo huomata. Kun tilaat palvelumme voit luottaa siihen, että palkat jakautuvat tasaisesti eikä "ylin johto" rikastu palkansaajien riistämisellä. Kun yrityksellä menee hyvin hyötyy siitä koko porukka tasapuolisesti - samalla luonto kiittää, kun viemme tilaa suurempipäästöisiltä yrityksiltä!


Kierrätämme huonekalusi

Muuttohommissa törmää valitettavan usein tilanteeseen, jossa käyttökelpoisia huonekaluja joudutaan viemään asiakkaan pyynnöstä kaatopaikalle. Jokaista vastaantulevaa kaappia ja sohvaa emme pysty varastoomme pelastamaan, mutta pyrimme antamaan mahdollisimman monelle huonekalulle vielä jatkoaikaa KunnonKierrätys -ryhmämme kautta. 


Nuori yritys pysyy modernina ja ketteränä

Emme kangistu kaavoihin! Mukaudumme maailman menoihin sekä sinun menoihisi nopeasti ja joustavasti. Tiimimme tutkii ja kehittää toimintatapojamme jatkuvasti - haluammehan toteuttaa palvelumme päivä päivältä paremmin. Hyödynnämme aina viimeisintä saatavilla olevaa teknologiaa ja olemme aina valmiina vaihtamaan yhä kestävämpiin ratkaisuihin. Yrityksemme vanhin osakas on 26-vuotias, ajammekin siis aidolla nuoruuden palolla muutosta koko alalle. Olemme sitoutuneita yritykseemme ja kehitämme sitä kestävästi niin taloudellisessa kuin ekologisessa  mielessä. 


Työllistämme ennakkoluulottomasti

Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta me annamme työhaastattelumahdollisuuden kaikille tehtävään mahdollisesti sopiville ikään, ulkonäköön, sukupuoleen tai muuhun turhanpäiväiseen seikkaan katsomatta. 

Vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme paljon
Emme ryhdy yhteistyöhön arveluttavien tai ympäristöä kuormittavien yritysten kanssa. Esimerkiksi kansainvälisiä muuttoja tehdessämme olemme tarkoin valinneet luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja uusia maita valloittaessamme etsimme aina luotettavimman vaihtoehdon. Kotimaassakaan emme suostu yhteistyöehdotuksiin, jos ekologiset arvot eivät kohtaa tai luotettavuus ei välity.  

logokingiRGB.png

"Kingi"

46m3

Yrityksemme lippulaiva, aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Tilaa on sen verta, että ei ole Helsingin Kalliossakaan kaksiot näin isoja. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa. 

"VALTTERI"

19m3

valtteriRGB.png

Hieman väheksyen tätä raasua Lappeenrannasta haettiin tammikuussa 2019. Auton laatu nettipalstoilla ei ole ollut mairitteleva. Kuitenkin Valtteri on osoittautunut kustannustehokkuudeltaan yrityksemme selkeäksi yllättäjäksi. Hankintahinta ei ollut hääppöinen, eivätkä korjauskustannuksetkaan ole päätä huimanneet. Onhan tälle saatu vähän Kemppiä näyttää, mutta niin se vaan kulkee vielä ainakin vuoden 2020 loppuun asti. Tämän jälkeen autosta on tarkoitus tehdä markkinointimielessä sauna. Valtterissa käytetään vain Nesteen MY dieseliä. 

"MOSSE"

14m3

mosseRGB.png
kekeRGB.png
caddyRGB.png

Jummijammi miten 1.8 jaksaa kirmata Keski-Euroopan valtatietä. Auto oli saapuessaan erittäin iso asia yrityksellemme, sillä se oli ensimmäinen biokaasulla kulkeva auto yrityksessämme. Mosse hankittiin syyskuussa 2019 ja sen jälkeen sillä onkin paineltu menemään pitkälti yli 70tuhatta kilometriä. Luotettavuudeltaan auto on ollut kohtuullinen. Ajoltaan erinomainen. Puhtaampia kilometrejä pierulla by Daimler. Ei voi kuin suositella. 

"KEKE"

12m3

Sokkona huutokaupasta ostettu kukkaliikkeen vanha palvelija. Ihan ok, ulkonäöllisesti ei niin mairitteleva.
Tällä hetkellä tämä palvelee lähinnä kaljanjakelussa. Keke kulkee Nesteen My dieselillä. Autosta saa esittää ostotarjouksia ;D 

"MANDY"

2m3

Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy kulkee biokaasulla ja palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa. Autosta saa esittää ostotarjouksia. Hieno peli, mutta vähäisessä käytössä!