Tarinamme

Olemme neljän nuoren perustama muutto- ja kuljetusyritys, ja tarinamme alkoi festareita järjestävästä yhdistystoiminnasta. Laskimme pakettiautovuokriin palaneet rahat ja mietimme miten saamme hankittua festarihommiin soundsystemin. Eräänä syysiltana asetimme muutaman muuttopalvelumainoksen testimielessä Facebook-ryhmiin, ja avuntarvitsijoita oli seuraavana aamuna sen verran, että oli mentävä pakettiautokaupoille. Ostimme muutaman parikymppisen hiluillamme pienenpienen pakettiauton ja lähdimme liikenteeseen. Nyt toimintamme on kasvanut stadissa pyörivästä yhdestä pikkupakusta Euroopanlaajuisesti biokaasulla kulkeviin kuorma-autoihin.

Äänentoistolaitteistoa ei olla vieläkään hankittu, intohimolla tekeminen löytyi toisaalta.

10 Syytä valita KunnonMuutto

1. Ekologiset toimintatavat

Olemme aidosti ympäristöystävällinen vaihtoehto: kuorma-automme sekä pienemmät automme kulkevat biokaasulla niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Ympäri Eurooppaa ajaessamme biokaasulla kulkemisen merkitys kasvaa, kun kilometrejä kertyy satojatuhansia. Pyrimme aina täyttämään auton koko matkalta täyteen, jotta kaikki ajo hyödynnetään.

Pakkaamme ja suojaamme muuttotavarat muuttohuovilla ja muilla uusiokäyttöisillä suojausmateriaaleilla, teippiä lukuunottamatta. Kaikki toimistomme irtaimisto on kierrätettyä tavaraa. Loppusiivouksiin valitaan ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Huomioimme kestävän kehityksen kaikessa toiminnassamme.

2. Luottamus henkilökuntaan

Luottamus henkilökuntaan takaa laadukkaan palvelun.

Tunnemme työntekijämme henkilökohtaisesti, sillä haastattelemme ja koulutamme henkilökunnan itse emmekä käytä vuokratyövoimaa. Luotammekin jokaiseen tiimimme jäseneen, ja voimme tämän myötä taata Sinulle erittäin laadukkaan palvelun.

Henkilöstön vaihtuvuus on hyvin vähäistä, ja suurin osa muuttajistamme onkin ollut ihan yrityksemme alkumetreiltä asti meidän matkassamme – me omistajat käymme myös itse kentällä hommissa jatkuvasti.

3. Tyytyväisyytesi on tärkeintä

Asiakastyytyväisyys on ekologisuuden ohella olennaisin arvomme. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja panostamme parhaalla mahdollisella tavalla Sinulle räätälöityyn palveluun. Olemme prosessin aikana läpinäkyviä ja pidämme sinusta huolta parhaamme mukaan.

4. Organisaatiohierarkia on matala

KunnonMuutossa me kaikki työskentelemme samassa tilassa, eikä eroa omistajien ja muuttajien välillä ole helppo huomata. Kun tilaat palvelumme voit luottaa siihen, että palkat jakautuvat tasaisesti eikä ”ylin johto” rikastu palkansaajien riistämisellä. Kun yrityksellä menee hyvin hyötyy siitä koko porukka tasapuolisesti – samalla luonto kiittää, kun viemme tilaa suurempipäästöisiltä yrityksiltä!

5. Täyden palvelun muutot

Tarjoamme kaiken, mitä muuttosi tarvitsee pakkausta, siivousta, tullikäsittelyitä ja muuttohissiä myöten. Mitä ikinä tarvitsetkaan, älä epäröi kysyä meiltä! Olemme ennen muuttoalaa järjestäneet festareita, joten tuottajasielumme kaipaavat aina uusia haasteita!

6. Kierrätämme huonekalusi

Muuttohommissa törmää valitettavan usein tilanteeseen, jossa käyttökelpoisia huonekaluja joudutaan viemään asiakkaan pyynnöstä kaatopaikalle. Jokaista vastaantulevaa kaappia ja sohvaa emme pysty varastoomme pelastamaan, mutta pyrimme antamaan mahdollisimman monelle huonekalulle vielä jatkoaikaa KunnonKierrätys -ryhmämme kautta.

7. Sanoista tekoihin

KunnonMuutto ei ole pelkkiä kauniita sanoja. Me toimimme – niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Painostamme päättäjiä korjaamaan havaitsemiamme epäkohtia: esimerkkinä sekoitevelvoite, jonka purkamisesta toimitusjohtajamme Teemu on keskustellut suoraan mm. Maria Ohisalon kanssa.

8. Nuori yritys pysyy 
modernina ja ketteränä

Emme kangistu kaavoihin! Mukaudumme maailman menoihin sekä sinun menoihisi nopeasti ja joustavasti. Tiimimme tutkii ja kehittää toimintatapojamme jatkuvasti – haluammehan toteuttaa palvelumme päivä päivältä paremmin. Hyödynnämme aina viimeisintä saatavilla olevaa teknologiaa ja olemme aina valmiina vaihtamaan yhä kestävämpiin ratkaisuihin. Yrityksemme vanhin osakas on 26-vuotias, ajammekin siis aidolla nuoruuden palolla muutosta koko alalle. Olemme sitoutuneita yritykseemme ja kehitämme sitä kestävästi niin taloudellisessa kuin ekologisessa mielessä.

9. Tiukat standardit

Emme ryhdy yhteistyöhön arveluttavien tai ympäristöä kuormittavien yritysten kanssa. Esimerkiksi kansainvälisiä muuttoja tehdessämme olemme tarkoin valinneet luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja uusia maita valloittaessamme etsimme aina luotettavimman vaihtoehdon. Kotimaassakaan emme suostu yhteistyöehdotuksiin, jos ekologiset arvot eivät kohtaa tai luotettavuus ei välity.

10. Työllistämme ennakkoluulottomasti

Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta me annamme työhaastattelumahdollisuuden kaikille tehtävään mahdollisesti sopiville ikään, ulkonäköön, sukupuoleen tai muuhun turhanpäiväiseen seikkaan katsomatta.

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon +358 40 019 9627

Tarjouspyyntö

Kalusto

”Kingi” – 46m3

Yrityksemme lippulaiva, aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Tilaa on sen verta, että ei ole Helsingin Kalliossakaan kaksiot näin isoja. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa

”Kerkko” – 35m3

Torinosta Baijeriin keikkahommiin lähtenyt kiertolainen päätyi esittelyuransa jälkeen pohjoisen kylmään viimaan. Auto takaa meille isompienkin kuormien vaivattoman liikkumisen kevyt-kuorma-autostatuksensa vuoksi. Truckbannit eivät kosketa meitä.

”Mosse” – 14m3

Mosse hankittiin syyskuussa 2019, se oli ensimmäinen biokaasulla kulkeva automme ja sen jälkeen sillä onkin paineltu menemään pitkälti yli 70,000 kilometriä. Auto on ollut luotettava ja ajoltaan erinomainen. Puhtaampia kilometrejä pierulla by Daimler. Ei voi kuin suositella.

”Mandy” – 2m3

Kulkee biokaasulla!
Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy kulkee biokaasulla ja palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa. Autosta saa esittää ostotarjouksia. Hieno peli, mutta vähäisessä käytössä siivousmobiilina!

Meidän tiimi

Teemu TaurulaToimitusjohtaja
Teemu vastaa KunnonMuuton kansainvälisistä asioista ja toimii yrityksemme innovaattorina. Hänen istuttamansa ajatuksien siemenet kehittävät yritystämme ja palveluitamme, sekä inspiroivat meitä tekemään asioita kunnolla!
Carolina MobaracHallituksen puheenjohtaja
Carolina, tai Caro kuten me häntä kutsumme, on hyvin toimivan yrityksemme äitihahmo. Hänen vastuullaan on yrityksemme digitaaliset kanavat, markkinointi ja taustajärjestelmät jotka auttavat meitä pitämään asiakkaistamme hyvää huolta!
Tuomas TaurulaAsiakaspalvelu
Tuomas hoitaa KunnonMuuton asiakaspalvelua ja ennen kaikkea Suomen sisällä tapahtuvia muuttokeikkoja. Kun varaat meiltä videoarviointiajan, keskustelet mitä todennäköisimmin Tuomaksen kanssa.
Akseli LuhankaLogistiikkaekspertti
Akselilla on vuosien historia muuttoalalla, ja KunnonMuuton remmiin hän on liittynyt hiljattain. Akseli opettaa meille isojen logistiikkajättien toimintatapoja, joita uudelleenmuotoilemme sopimaan kestävän kehityksen arvoihimme.