Meistä

Näin syntyi uudenlainen ekologisia muuttopalveluja tarjoava yrityksemme!

Tarinamme

Olemme neljän nuoren perustama muutto- ja kuljetusyritys, ja tarinamme alkoi festareita järjestävästä yhdistystoiminnasta. Laskimme pakettiautovuokriin palaneet rahat ja mietimme miten saamme hankittua festarihommiin soundsystemin. Eräänä syysiltana asetimme muutaman muuttopalvelumainoksen testimielessä Facebook-ryhmiin, ja avuntarvitsijoita oli seuraavana aamuna sen verran, että oli mentävä pakettiautokaupoille. Ostimme muutaman parikymppisen hiluillamme pienenpienen pakettiauton ja lähdimme liikenteeseen. Nyt toimintamme on kasvanut stadissa pyörivästä yhdestä Euroopanlaajuisesti biokaasulla kulkeviin kuorma-autoihin.

Äänentoistolaitteistoa ei olla vieläkään hankittu, intohimolla tekeminen löytyi toisaalta.

10 Syytä valita KunnonMuutto

Olemme aidosti ympäristöystävällinen vaihtoehto: kuorma-automme sekä pienemmät automme kulkevat biokaasulla niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Ympäri Eurooppaa ajaessamme biokaasulla kulkemisen merkitys kasvaa, kun kilometrejä kertyy nopeasti satojatuhansia. Pyrimme aina täyttämään auton koko matkalta täyteen, jotta kaikki ajo hyödynnetään.

Pakkaamme ja suojaamme muuttotavarat muuttohuovilla ja muilla uusiokäyttöisillä suojausmateriaaleilla, muutamaa kertakäyttöistä (mutta silti kierrätysmateriaaleista valmistettua) matskua, kuten teippiä lukuunottamatta. Kaikki toimistomme irtaimisto ja tietotekniikka on kierrätettyä tavaraa.  Huomioimme kestävän kehityksen kaikessa toiminnassamme.

Luottamus henkilökuntaan takaa laadukkaan palvelun.

Tunnemme työntekijämme henkilökohtaisesti, sillä haastattelemme ja koulutamme henkilökunnan itse emmekä käytä vuokratyövoimaa. Luotammekin jokaiseen tiimimme jäseneen, ja voimme tämän myötä taata Sinulle erittäin laadukkaan palvelun.

Henkilöstön vaihtuvuus on hyvin vähäistä, ja suurin osa muuttajistamme onkin ollut ihan yrityksemme alkumetreiltä asti meidän matkassamme – me omistajat käymme myös itse kentällä hommissa jatkuvasti.

Asiakastyytyväisyys on ekologisuuden ohella olennaisin arvomme. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja panostamme parhaalla mahdollisella tavalla Sinulle räätälöityyn palveluun. Olemme prosessin aikana läpinäkyviä ja pidämme sinusta huolta parhaamme mukaan.

KunnonMuutossa me kaikki työskentelemme samassa tilassa, eikä eroa omistajien ja muuttajien välillä ole helppo huomata. Kun yrityksellä menee hyvin hyötyy siitä koko porukka – samalla luonto kiittää, kun viemme tilaa suurempipäästöisiltä yrityksiltä!

Tarjoamme kaiken mitä muuttosi tarvitsee pakkausta, siivousta, tullikäsittelyitä ja muuttohissiä myöten. Mitä ikinä tarvitsetkaan, älä epäröi kysyä meiltä! Olemme ennen muuttoalaa järjestäneet festareita, joten tuottajasielumme kaipaavat aina uusia haasteita!

Muuttohommissa törmää valitettavan usein tilanteeseen, jossa käyttökelpoisia huonekaluja joudutaan viemään asiakkaan pyynnöstä kaatopaikalle. Jokaista vastaantulevaa kaappia ja sohvaa emme pysty varastoomme pelastamaan, mutta pyrimme antamaan mahdollisimman monelle huonekalulle vielä jatkoaikaa KunnonKierrätys -ryhmämme kautta.

KunnonMuutto ei ole pelkkiä kauniita sanoja. Me toimimme – niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Me mm. painostamme päättäjiä korjaamaan havaitsemiamme epäkohtia ja pidämme ääntä alamme yhdistyksissä. 

Emme kangistu kaavoihin! Mukaudumme maailman menoihin sekä sinun menoihisi nopeasti ja joustavasti. Tiimimme tutkii ja kehittää toimintatapojamme jatkuvasti – haluammehan toteuttaa palvelumme päivä päivältä paremmin. Hyödynnämme aina viimeisintä saatavilla olevaa teknologiaa ja olemme aina valmiina vaihtamaan yhä kestävämpiin ratkaisuihin.

Olemme perustaneet yrityksemme 21-23-vuotiaina ja kehittäneet yrityksemme nuoruuden palolla siihen pisteeseen, mitä se tänä päivänä on.

Emme ryhdy yhteistyöhön arveluttavien tai ympäristöä kuormittavien yritysten kanssa. Esimerkiksi kansainvälisiä muuttoja tehdessämme olemme tarkoin valinneet luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja uusia maita valloittaessamme etsimme aina luotettavimman vaihtoehdon. Kotimaassakaan emme suostu yhteistyöehdotuksiin, jos ekologiset arvot eivät kohtaa tai luotettavuus ei välity.

Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta me annamme työhaastattelumahdollisuuden kaikille tehtävään mahdollisesti sopiville ikään, ulkonäköön, sukupuoleen tai muuhun turhanpäiväiseen seikkaan katsomatta.

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon

Kalusto

”Domina”

50-100 m3

Silmäterämme, lippulaivamme, kuorma-autokuskin unelma-auto kahvinkeittimineen ja mikroineen. Tässä liikkuvassa kaksiossa viihdytään viikkokausia ulkomailla, eikä pääse tilanpuute iskemään isompaakaan muuttoa toimittaessa!

”Kingi”

46 m3

Aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa.

”Pirkko”

35 m3

Ulkomaanmuuttoihin erikoistunut Pirkko majoittaa matkaajan mukavasti yläpedissään. Auto takaa meille isompienkin kuormien vaivattoman liikkumisen kevytkuorma-autostatuksensa vuoksi. Truckbannit eivät kosketa meitä.

”Kerkko”

35 m3

Torinosta Baijeriin keikkahommiin lähtenyt kiertolainen päätyi esittelyuransa jälkeen pohjoisen kylmään viimaan. Ketterä kevytkuorma-auto hänkin! 

”Linkola”

20 m3

Auto on meidän Covid baby, toivottu ja myöhässä. Torinon tehtaat sulkeutuivat ja kärsivät komponenttipulasta, joten Linkola tuli meille useita kuukausia myöhässä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja onhan tämä faceliftattu ympäristöenkeli ihana. Auto täynnä sielua, varusteita ja fiilistä. Esikuvansa lailla tämäkään ei jätä kylmäksi.

”Massimo”

16 m3

Lähti Torinosta Viroon itseään esittelemään, seurauksena oli perävaurio paikallisen elokuvayhtiön käsittelyssä. Onhan tämä Massimo ison peräsimensä kanssa vähän too hot to handle kuskeille, jotka eivät ole ennen kääntäneet kunnon peränylitystä. Auto täynnä italialaista insinöörityötä ja luonnetta. Hieno auto.

”Mandy”

2 m3

Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa sekä siivousmobiilina!

Meidän tiimi

Teemu Taurula

Toimitusjohtaja

Teemu vastaa KunnonMuuton kansainvälisistä asioista ja toimii yrityksemme innovaattorina. Hänen istuttamansa ajatuksien siemenet kehittävät yritystämme ja palveluitamme, sekä inspiroivat meitä tekemään asioita kunnolla!

+358 50 467 5255
teemu@kunnonmuutto.fi

Carolina Mobarac

Hallituksen puheenjohtaja

Carolina, tai Caro kuten me häntä kutsumme, on hyvin toimivan yrityksemme äitihahmo. Hänen vastuullaan ovat yrityksemme markkinointi ja taustajärjestelmät, jotka auttavat meitä pitämään asiakkaistamme hyvää huolta! Lisäksi Caro hoitaa IT-asioitamme sekä hallinnollisia tehtäviä. 

carolina@kunnonmuutto.fi

 

Lauri ”Lalli” Erkko

Henkilöstövastaava ja kenttätyön asiantuntija

Lalli on muuttotyön rautainen ammattilainen, jonka onnekas asiakas saa muuttoonsa mukaan. Kuitenkin kaikista tärkeimpänä hommana Lalli pitää mitä parhainta huolta henkilökunnastamme, kuuntelee huolet ja katsoo, että virkistyjäisiä pidetään tarpeeksi usein. 

lalli@kunnonmuutto.fi

Mikko Sirola

Kalustomestari

Mikko opiskelee logistiikkaa ja pitääkin kokonaisvaltaisesti huolta kalustostamme. Mikko ajaa myös toisinaan muuttokuormia Suomessa ja ulkomailla. Jos haluat myydä meille auton voit olla Mikkoon yhteydessä.

mikko@kunnonmuutto.fi

Maarit Kuusistoa lämmöllä muistaen

Menetimme rakkaan ystävämme ja kollegamme Maaritin äkillisesti keväällä 2024.

Maarit oli monissa maissa asunut paluumuuttaja, jonka kanssa pääsi asioimaan kansainvälistä muuttoa harkitessaan. Maarit puhui suomea, englantia, ruotsia, saksaa, ranskaa, venäjää ja olisi varmaan puhunut muitakin kieliä, jos olisi saanut pari tuntia aikaa opetella. 

Istuimme Maaritin vieressä toimistolla päivittäin jakaen niin arjen ilot ja surut, kuin menneisyyksiemmekin elämykset ja haavat. Maarit on ollut mitä hauskin, älykkäin, huolehtivaisin ja oikeudentuntoisin ystävä.

Maarit oli välittömästi koko tiimin suosikki: kun hän oli juuri aloittanut meillä töissä, aloimme valitsemaan kuukauden työntekijän. Koko henkilökunta sai äänestää, ja huolimatta siitä, että Maarit oli vasta aloittanut meillä, voitti hän kuukauden työntekijä
-palkinnon ylivoimaisesti. 

Menetys on valtava ja ikävä on ikuinen. 

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!