Tarinamme

Olemme neljän nuoren perustama muutto- ja kuljetusyritys, ja tarinamme alkoi festareita järjestävästä yhdistystoiminnasta. Laskimme pakettiautovuokriin palaneet rahat ja mietimme miten saamme hankittua festarihommiin soundsystemin. Eräänä syysiltana asetimme muutaman muuttopalvelumainoksen testimielessä Facebook-ryhmiin, ja avuntarvitsijoita oli seuraavana aamuna sen verran, että oli mentävä pakettiautokaupoille. Ostimme muutaman parikymppisen hiluillamme pienenpienen pakettiauton ja lähdimme liikenteeseen. Nyt toimintamme on kasvanut stadissa pyörivästä yhdestä pikkupakusta Euroopanlaajuisesti biokaasulla kulkeviin kuorma-autoihin.

Äänentoistolaitteistoa ei olla vieläkään hankittu, intohimolla tekeminen löytyi toisaalta.

10 Syytä valita KunnonMuutto

1. Ekologiset toimintatavat

Olemme aidosti ympäristöystävällinen vaihtoehto: kuorma-automme sekä pienemmät automme kulkevat biokaasulla niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Ympäri Eurooppaa ajaessamme biokaasulla kulkemisen merkitys kasvaa, kun kilometrejä kertyy satojatuhansia. Pyrimme aina täyttämään auton koko matkalta täyteen, jotta kaikki ajo hyödynnetään.

Pakkaamme ja suojaamme muuttotavarat muuttohuovilla ja muilla uusiokäyttöisillä suojausmateriaaleilla, teippiä lukuunottamatta. Kaikki toimistomme irtaimisto on kierrätettyä tavaraa. Loppusiivouksiin valitaan ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Huomioimme kestävän kehityksen kaikessa toiminnassamme.

2. Luottamus henkilökuntaan

Luottamus henkilökuntaan takaa laadukkaan palvelun.

Tunnemme työntekijämme henkilökohtaisesti, sillä haastattelemme ja koulutamme henkilökunnan itse emmekä käytä vuokratyövoimaa. Luotammekin jokaiseen tiimimme jäseneen, ja voimme tämän myötä taata Sinulle erittäin laadukkaan palvelun.

Henkilöstön vaihtuvuus on hyvin vähäistä, ja suurin osa muuttajistamme onkin ollut ihan yrityksemme alkumetreiltä asti meidän matkassamme – me omistajat käymme myös itse kentällä hommissa jatkuvasti.

3. Tyytyväisyytesi on tärkeintä

Asiakastyytyväisyys on ekologisuuden ohella olennaisin arvomme. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja panostamme parhaalla mahdollisella tavalla Sinulle räätälöityyn palveluun. Olemme prosessin aikana läpinäkyviä ja pidämme sinusta huolta parhaamme mukaan.

4. Organisaatiohierarkia on matala

KunnonMuutossa me kaikki työskentelemme samassa tilassa, eikä eroa omistajien ja muuttajien välillä ole helppo huomata. Kun tilaat palvelumme voit luottaa siihen, että palkat jakautuvat tasaisesti eikä ”ylin johto” rikastu palkansaajien riistämisellä. Kun yrityksellä menee hyvin hyötyy siitä koko porukka tasapuolisesti – samalla luonto kiittää, kun viemme tilaa suurempipäästöisiltä yrityksiltä!

5. Täyden palvelun muutot

Tarjoamme kaiken, mitä muuttosi tarvitsee pakkausta, siivousta, tullikäsittelyitä ja muuttohissiä myöten. Mitä ikinä tarvitsetkaan, älä epäröi kysyä meiltä! Olemme ennen muuttoalaa järjestäneet festareita, joten tuottajasielumme kaipaavat aina uusia haasteita!

6. Kierrätämme huonekalusi

Muuttohommissa törmää valitettavan usein tilanteeseen, jossa käyttökelpoisia huonekaluja joudutaan viemään asiakkaan pyynnöstä kaatopaikalle. Jokaista vastaantulevaa kaappia ja sohvaa emme pysty varastoomme pelastamaan, mutta pyrimme antamaan mahdollisimman monelle huonekalulle vielä jatkoaikaa KunnonKierrätys -ryhmämme kautta.

7. Sanoista tekoihin

KunnonMuutto ei ole pelkkiä kauniita sanoja. Me toimimme – niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Me mm. painostamme päättäjiä korjaamaan havaitsemiamme epäkohtia.

8. Nuori yritys pysyy 
modernina ja ketteränä

Emme kangistu kaavoihin! Mukaudumme maailman menoihin sekä sinun menoihisi nopeasti ja joustavasti. Tiimimme tutkii ja kehittää toimintatapojamme jatkuvasti – haluammehan toteuttaa palvelumme päivä päivältä paremmin. Hyödynnämme aina viimeisintä saatavilla olevaa teknologiaa ja olemme aina valmiina vaihtamaan yhä kestävämpiin ratkaisuihin. Yrityksemme vanhin osakas on 26-vuotias, ajammekin siis aidolla nuoruuden palolla muutosta koko alalle. Olemme sitoutuneita yritykseemme ja kehitämme sitä kestävästi niin taloudellisessa kuin ekologisessa mielessä.

9. Tiukat standardit

Emme ryhdy yhteistyöhön arveluttavien tai ympäristöä kuormittavien yritysten kanssa. Esimerkiksi kansainvälisiä muuttoja tehdessämme olemme tarkoin valinneet luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja uusia maita valloittaessamme etsimme aina luotettavimman vaihtoehdon. Kotimaassakaan emme suostu yhteistyöehdotuksiin, jos ekologiset arvot eivät kohtaa tai luotettavuus ei välity.

10. Työllistämme ennakkoluulottomasti

Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta me annamme työhaastattelumahdollisuuden kaikille tehtävään mahdollisesti sopiville ikään, ulkonäköön, sukupuoleen tai muuhun turhanpäiväiseen seikkaan katsomatta.

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon +358 40 019 9627

Tarjouspyyntö

Kalusto

Muuttorekka trailerilla - Muutot Eurooppaan - Kunnon Muutto

”Domina” – 50-100 m3

Muuttorekka Helsinki

”Kingi” – 46m3

Aito Skånelainen, biokaasulla kulkeva ruattalaisen insinöörityön taidonnäyte. Tilaa on sen verta, että ei ole Helsingin Kalliossakaan kaksiot näin isoja. Auto on pelastettu Norjasta, jossa se on saanut hengittää turskantuoksuista meri-ilmaa.

Muuttoauto - kuorma-auto muuttoon

”Pirkko” – 35m3

Kuorma-auto muuttoon Helsinki

”Kerkko” – 35m3

Torinosta Baijeriin keikkahommiin lähtenyt kiertolainen päätyi esittelyuransa jälkeen pohjoisen kylmään viimaan. Auto takaa meille isompienkin kuormien vaivattoman liikkumisen kevyt-kuorma-autostatuksensa vuoksi. Truckbannit eivät kosketa meitä.

Muuttokuorma-auto Helsinki - muutot Eurooppaan

”Linkola” – 20m3

Auto on meidän Covid baby, toivottu ja myöhässä. Torinon tehtaat sulkeutuivat ja kärsivät komponenttipulasta, joten Linkola tuli meille useita kuukausia myöhässä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja onhan tämä faceliftattu ympäristöenkeli ihana. Auto täynnä sielua, varusteita ja fiilistä. Esikuvansa lailla tämäkään ei jätä kylmäksi.

Muuttoauto - pakettiauto muuttoon Helsinki

”Massimo” – 16m3

Lähti Torinosta Viroon itseään esittelemään, seurauksena oli perävaurio paikallisen elokuvayhtiön käsittelyssä. Onhan tämä Massimo ison peräsimensä kanssa vähän too hot to handle kuskeille, jotka eivät ole ennen kääntäneet kunnon peränylitystä. Auto täynnä italialaista insinöörityötä ja luonnetta. Hieno auto.

Pakettiauto muuttoon - muutofirma Helsinki

”Mandy” – 2m3

Piskuinen jakeluautomme Saksanmaalta, tällä jokaisen posteljoonin pakettipalvelijalla on ajettu ihailtavan vähän kilometrejä. Caddy palvelee usein erilaisissa pienemmissä kuljetustarpeissa sekä siivousmobiilina!

Meidän tiimi

Teemu TaurulaToimitusjohtaja
Teemu vastaa KunnonMuuton kansainvälisistä asioista ja toimii yrityksemme innovaattorina. Hänen istuttamansa ajatuksien siemenet kehittävät yritystämme ja palveluitamme, sekä inspiroivat meitä tekemään asioita kunnolla!
Carolina MobaracHallituksen puheenjohtaja
Carolina, tai Caro kuten me häntä kutsumme, on hyvin toimivan yrityksemme äitihahmo. Hänen vastuullaan on yrityksemme digitaaliset kanavat, markkinointi ja taustajärjestelmät, jotka auttavat meitä pitämään asiakkaistamme hyvää huolta!
Tuomas TaurulaUlkomaanmuuttaja
Tuomas ajaa tällä hetkellä suurimman osan ulkomaan kuljetuksistamme – jos tilaat ulkomaanmuuton, tulet todennäköisesti asioimaan Tuomaksen kanssa! Rennonrempseän Tuomaksen seikkailuja voikin tsekkailla uudelta matkailuun keskittyvältä Instagram-tililtämme @cargocast.fi.
Akseli LuhankaAsiakaspalvelija
Akselilla on vuosien historia muuttoalalla ja hän huolehtiikin kotimaassa toteutuvista palveluistamme vankalla osaamisella! Jos tilaat muuton kotimaassa saatat päästä asioimaan Akselin kanssa.
Maarit KuusistoAsiakaspalvelija
Maarit taitaa sujuvasti lukuisat kielet, ja hän onkin arvokas osa kansainvälistä tiimiämme! Kansainvälisiä palveluitamme käyttävät saattavat päästä asioimaan Maaritin kanssa.
Lauri ErkkoHenkilöstövastaava
Lalli on ollut yrityksessämme mukana alusta asti muuttotyön merkeissä, mutta laajentanut sittemmin osaamistaan henkilöstön hyvinvointivastaavaksi. Lalli on luottopelaaja, jonka onnekas asiakas voi saada muuttotavaroitaan kantamaan!