Muutto Iso-Britanniaan

Muutto Britteihin tai Briteistä pois

Muutto Britteihin voi olla yksi elämäsi helpoimmista muuttokokemuksista, kun valitset KunnonMuuton täyden palvelun muuton. Meiltä saat kaiken tarvittavan avun, jotta voit keskittyä nauttimaan uusista kotikulmistasi. Voit lähteä muuton ajaksi vaikka lomalle ja palata valmiiksi kalustettuun kotiin, jossa kaikki odottaa sinua valmiina – vaatteet ripustettuina ja astiat kaapeissa.

Tarjoamme monipuolisia lisäpalveluita, jotka tekevät muutostasi sujuvaa ja vaivatonta:

Täyden palvelun muutto ulkomaille

Ensin käymme paikan päällä arviointikäynnillä tai suoritamme videoarvioinnin, jotta ymmärrämme muuttosi yksilölliset tarpeet. Sen jälkeen valmistelemme muuttoasi varten tarvittavat asiat, kuten parkkivaraukset, vakuutukset ja muut paperihommat. Yli 40 neliömetrin asunnoissa varataan pakkausmuutolle kaksi tai kolme päivää.

Suomesta muutettaessa voimme ennen muuttoa noutaa kierrätettävät tavarat ja viedä ne kierrätykseen tai Sortti-asemalle. Voimme myös toimittaa sinulle laatikoita henkilökohtaisimpia tavaroitasi varten.

Ensimmäisenä muuttopäivänä pakkaamme irtaimiston ja suojaamme huonekalut. KunnonMuutto toimittaa kaikki tarvittavat laatikot ja suojamateriaalit sekä hoitaa pakkaus- ja suojaustyön. Suojaamme myös kulkuväylät ja muut herkät pinnat.

Sitten alkaa muutto! Tavarat lastataan autoon ja kuljetetaan kohteeseen – oli se sitten Iso-Britanniassa, Suomessa tai missä tahansa! Kun lähtöasunto on tyhjä, siivousryhmämme hoitaa loppusiivouksen.

Uudessa kodissa puramme laatikoiden sisällön toivomiisi paikkoihin (vaikka vaatteet värijärjestyksessä kaappiin!) ja viemme kaikki käytetyt pakkaus- ja suojausmateriaalit pois.

Mitä ikinä sinä ja muuttosi tarvitsettekaan, vastaamme toiveisiisi!

muutto iso-britanniaan, muutto briteistä suomeen
muutto iso-britanniaan, muutto ulkomaille, muutto britteihin
Muuttajan lounas Britannian-reissulla.

Mitä ulkomaille muuttaessa pitää muistaa?

Ulkomaille muuttaminen on hurjaa ja haastavaa, mutta parhaimmillaan myös ihana elämänmuutos! Kokosimme ammattilaisen näkökulmasta vinkit kansainväliseen muuttoon, olit sitten ensikertalainen ulkosuomalainen, tai jo konkari paluumuuttaja.

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!