Muuttopalvelut

Täyden palvelun muutot ekologisesti ja ammattitaidolla!

Muuttopalvelut Suomessa

Kiitos, kun harkitset ekologista muuttoa kanssamme!

Tarvitsit sitten pelkkää kantoapua tai muuttopalvelua kaikilla herkuilla – meiltä löytyy vastaus tarpeisiisi! Asiakaspalautteen perusteella olemme tehokas ja luotettava hyvän fiiliksen muuttofirma totea vaikka itse!

Ammattilaisemme ottavat muuttoasi varten mukaan kaikki tarvittavat työkalut, kuten nokkakärryt ja kiinnitysliinat tavaroidesi turvallista kuljetusta varten. Mukanamme on myös suojahuovat, joilla peittelemme tavarasi muuttomatkan ajaksi.

Kattaviin lisäpalveluihimme sisältyvät niin pakkaus, purku, varastointi, siivous, kierrätys, kuin monet muutkin muuton yhteydessä tarpeelliset palvelut. Kysy lisää asiakaspalvelijaltamme! 

Opiskelijamuutto, täyden palvelun muutto vai seniorimuutto?

Muuttopalvelu tarkoittaa eri tilanteissa erilaisia asioita – opiskelijan muuttoon saattaa riittää vain pakettiauto ja kantoapu, kun taas ikäihmisen muutto palvelutaloon vaatinee kattavia lisäpalveluita. Taloyhtiön linjasaneerauksen ajaksi tarvitaan ehkä osittainen väistömuutto, ja työpaikan toimiston muuttokin on omanlainen kokonaisuutensa.

Meiltä löytyy näkemystä ja kokemusta erilaisien muuttokokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen – palvelemmekin Sinua kaikissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa! 

kunnonmuutto kokemuksia

Ulkomaanmuutot ja pitkän matkan muutot

KunnonMuuton ulkomaankuljetukset kiertävät jatkuvasti ympäri Eurooppaa – toteutamme tarpeidesi mukaan niin pienemmät tilaukset, taidekuljetukset kuin täyden palvelun muutotkin. Myös Suomen sisäiset pidemmät matkat taittuvat kepeästi KunnonMuuton kyydissä!

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon +358 40 019 9627

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!