Pakkauspalvelu

Muuttopakkaus, huonekalujen ja pintojen suojaaminen sekä muuttotavaroiden purkaminen paikalleen.

Pakkauspalvelu

Muuttopakkaus ja huonekalujen suojaaminen on iso osa muuttoprojektia, ja muuttotavaroiden pakkaaminen kannattaakin suosiolla jättää ammattilaisille tilaamalla pakkauspalvelu.

Pakkauspalvelun ja suojauspalvelun valitseminen helpottaa myös vastuukysymystä – kun muuttofirma kantaa vastuun ja vakuuttamisen, voit itse huokaista helpotuksesta.

Voimme pakata koko irtaimistosi, tai halutessasi voimme tuoda etukäteen muutamia laatikoita, joihin saat henkilökohtaisimmat tavarasi. Tilaamalla meiltä ympäristöystävällisen pakkauspalvelun saat avuksesi ammattilaiset, jotka varmistavat, että tavarasi on pakattu niin turvallisesti ja tehokkaasti kuin suinkin mahdollista. 

Me KunnonMuutossa olemme opiskelleet huolellista pakkaamista vuosia, ja löytäneet ekologisimmat toimintatavat, joiden myötä meidän ei tarvitse koskaan tehdä kompromisseja, ei Sinun tavaroidesi eikä ympäristön suhteen. Pakkausmateriaalimme ovat uusiokäyttöisiä, muutamia tuotteita kuten teippiä ja kiristekalvoa lukuunottamatta. Teipit ja muut kertakäyttöiset materiaalit ovat kuitenkin kierrätysmateriaaleista valmistettuja, ja kierrätämme ne asianmukaisesti. 

Lisää pakkaustavoistamme ja matkastamme tähän pisteeseen voit lukea blogistamme.

Muuttotavaroiden purkaminen

Tavaroiden purkaminen muuttolaatikoista voi olla väsyttävää pitkän muuttorumban jälkeen. Sen sijaan, että alkaisit väsyneenä purkamaan tavaroitasi kannustamme sinua ennemmin tutustumaan uuteen kotipaikkakuntaasi sillä aikaa kun me puramme muuttolaatikot puolestasi. Tiimimme hoitaa purun ohjeidesi mukaan, juuri kuten toivot. Olemme ripustaneet vaatteet kaappiin värikoodatusti, kytkeneet telkkarit ja tietokoneet valmiiksi, ripustaneet tauluja seinälle… Kaikki hoituu!

 

Lattioiden ja muiden pintojen suojaus

Oletko huolissasi asuntosi pintojen kärsivän muuton yhteydessä? Ei huolta, tarjoamme sinulle tietysti myös suojauspalvelun lattioille ja muille herkille pinnoille! Muuttajat käyttävät koko muuton ajan turvakenkiä, joten kulkuväylät kaipaavat ehdottomasti suojaa.

Suojaamme asuntosi lattiat kuramatoilla, tarvittaessa käytämme myös pahvia ja kulmasuojia esimerkiksi ovenkarmien suojaamiseen. Annamme sinulle selkeän lisäpalvelu- ja materiaalihinnaston muuton sopimisen yhteydessä. 

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon +358 40 019 9627

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!