Pakkauspalvelut

KunnonMuuton pakkaus-, suojaus- sekä purkupalvelut

Pakkauspalvelu

Tavarasi ovat meille tärkeitä!

Voimme pakata koko irtaimistosi, tai halutessasi voimme tuoda etukäteen muutamia laatikoita, joihin saat henkilökohtaisimmat tavarasi. Tilaamalla meiltä ympäristöystävällisen pakkauspalvelun saat avuksesi ammattilaiset, jotka varmistavat, että tavarasi on pakattu niin turvallisesti ja tehokkaasti kuin suinkin mahdollista. 

Vaikka muutto itsessään ei ole kotitalousvähennyskelpoinen, pakkauspalvelu on. Muista siis hyödyntää 60% kotitalousvähennys pakkauspalvelua käyttäessäsi!

Me KunnonMuutossa olemme opiskelleet huolellista pakkaamista vuosia, ja löytäneet ekologisimmat toimintatavat, joiden myötä meidän ei tarvitse koskaan tehdä kompromisseja, ei Sinun tavaroidesi eikä ympäristön suhteen. Pakkausmateriaalimme ovat uusiokäyttöisiä, muutamia tuotteita kuten teippiä lukuunottamatta. Teipit ja muut kertakäyttöiset materiaalit ovat kuitenkin aina kierrätysmateriaaleista valmistettuja, ja kierrätämme ne asianmukaisesti. 

Parasta KunnonMuuton pakkauspalvelussa on se, että veloitamme vain materiaaleista, joita emme pysty enää käyttämään uudestaan! 

Lisää pakkaustavoistamme ja matkastamme tähän pisteeseen voit lukea blogistamme.

Tavaroiden purkaminen

Tavaroiden purkaminen muuttolaatikoista voi olla väsyttävää pitkän muuttorumban jälkeen. Sen sijaan, että alkaisit väsyneenä purkamaan tavaroitasi kannustamme sinua ennemmin tutustumaan uuteen kotipaikkakuntaasi sillä aikaa kun me puramme muuttolaatikot puolestasi. Tiimimme hoitaa purun ohjeidesi mukaan, juuri kuten toivot.

Pintojen suojaus

Oletko huolissasi asuntosi pintojen kärsivän muuton yhteydessä? Ei huolta, tarjoamme sinulle tietysti myös suojauspalvelun!

Suojaamme asuntosi lattiat, seinät ja portaikot monikäyttöisellä suojamateriaalilla, jotta asuntosi pinnat pysyvät ehjinä. Annamme sinulle selkeän lisäpalvelu- ja materiaalihinnaston muuton sopimisen yhteydessä. 

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon +358 40 019 9627

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!