Täyden palvelun muutot

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme ja valitse millä tavalla voisimme tehdä muutostasi helpompaa!

Kiitos kun harkitset ekologista muuttoa kanssamme!

Ammattilaisemme ottavat muuttoasi varten mukaan kaikki tarvittavat työkalut, kuten nokkakärryt ja kiinnitysliinat tavaroittesi turvallista kuljetusta varten. Mukanamme on myös

Oletko huolissasi asuntosi pintojen kärsivän muutossa? Onko parkettisi erityisen hauras, tai kenties seinillä arvokasta koristetapettia? Ei huolta, tarjoamme sinulle markkinoiden ekologisinta suojauspalvelua!

Suojaamme asuntosi lattiat, seinät ja portaikot monikäyttöisellä suojamateriaalilla, jotta asuntosi pinnat pysyisivät ehjinä.

Tavarasi ovat meille tärkeitä! Tilaamalla meiltä ympäristöystävällisen pakkauspalvelun, saat avuksesi huolelliset tetris-mestarimme, jotka varmistavat että tavarasi ovat pakattu niin turvallisesti ja tehokkaasti kuin suinkin mahdollista. Käytössämme olevat pakkausmateriaalit ovat monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä.

Tavaroiden purkaminen muuttolaatikoista voi olla väsyttävää pitkän muuttorumban jälkeen. Sen sijaan että alkaisit väsyneenä purkamaan tavaroitasi kannustamme sinua ennemmin tutustumaan uuteen kotipaikkakuntaasi sillä aikaa kun me puramme muuttolaatikot puolestasi. Tiimimme hoitaa purun sinun ohjeidesi mukaan, juuri kuten toivot.

Saat meiltä ja yhteistyökumppaniltamme laatikot muuttoasi varten! Tuskin tarvitset omia muuttolaatikoita viemään tilaa varastossasi sen varalta, että joskus saatat muuttaa, joten miksi et vuokraisi niitä! Riippumatta siitä, millaista tavaraa sinun pitää pakata, meiltä löytyy sitä varten oikeanlainen laatikko. Monikäyttöisistä muovilaatikoista aina lukollisiin ja tietoturvallisiin säiliöihin. Tärkeintä on, että tavarasi pysyvät turvassa ja ehjinä koko muuttomatkan ajan aina perille saakka!

Jotkut rakastavat, mutta useimmat vihaavat siivoamista. Siitä voimme kuitenkin olla samaa mieltä, että puhtaassa ja raikkaassa kodissa on huomattavasti mukavampi olla. Järjestämme mielellämme vanhan asuntosi loppusiivouksen tai siivoamme uuden kotisi ennen sisäänmuuttoa. Kysy meiltä myös sopimussiivouksen mahdollisuudesta! Käytämme luonnollisesti vain kaikista ympäristöystävällisimpiä puhdistusaineita ja siivousvälineitä.

Osiksi purettujen huonekalujen kokoaminen ja paikalleen asentaminen on aikaa vievää työtä. Älä tuhlaa aikaasi kryptisten ohjekirjasten lukemiseen, vaan anna kokeneiden ammattilaistemme auttaa! Kokoamme huonekalusi hellävaraisesti ja asennamme ne paikoilleen juuri sinne minne olet ohjeistanut.

Voimme huolehtia tavarasta jota et enää tarvitse! Kerro meille mikäli haluat päästä eroon tietyistä tavaroista ja kierrätämme ne puolestasi vastuullisesti. Lisäksi mikäli sinulla on hyväkuntoisia huonekaluja joita et enää tarvitse, teemme parhaamme löytääksemme niille uuden rakastavan kodin.

Muuttaessasi ulkomaille on helppo hukkua tulliasiakirjojen ja lupapaperien loputtomaan mereen. Hoidamme mielellämme tullikäsittelyt ja kaiken tarpeellisen paperityön puolestasi.

Omistatko isoja huonekaluja tai erikoisen muotoisia tavaroita jotka eivät yksinkertaisesti mahdu kulkemaan läpi ahtaista käytävistäsi? Flyygeli on loistava esimerkki arvokkaasta tavarasta, jonka kuljettaminen muuttorekkaan vaatii useimmiten muuttohissin. Toisinaan pientenkin tavaroiden kuljettaminen nopeutuu huomattavasti kun vaikeakulkuisen porraskäytävän käyttö pystytään kiertämään muuttohissin avulla. Kerro meille tarpeistasi äläkä epäröi kysyä, josko muuttohissi tekisi muutostasi helpompaa ja halvempaa!

Vaikka elämme vapaassa maailmassa, ei kaikkialla ole mahdollista muuttaa ilman lupaa. Hoidamme tarvittaessa katuvaraukset ja kaikki tarvittavat muuttoluvat puolestasi. Muuttamisen ammattilaisemme ovat kokeneita kädenvääntäjiä mitä erilaisimpien virastojen ja hankalien virkamiesten kanssa.

Kaikki muuttomme sisältävät tiekuljetusvakuutuksen, lisäksi kaikkiin ulkomaanmuuttoihimme sisältyy muuttovakuutus 50 000 €:n asti. Jos muuttokuormassasi on jotain erityisen tärkeää, jolle toivot lisäturvaa kattavammalla vakuutuksella, kysy meiltä apua. Autamme sinua löytämään tarpeillesi sopivimman vakuutuksen.

Voimme järjestää ammattilaisen asentamaan kodinkoneesi, kuten pyykinpesukoneet, astianpesukoneet ja jääkaapit turvallisesti. Kodinkoneet, jotka ovat yhteydessä talon vesiputkistoon ovat aina vesivahinkoriski, pelaa siis varman päälle ja anna meidän hoitaa paikalle vesi- tai sähköasennuksen ammattilainen. Kauttamme saat myös tarvittavat adapterit ja letkut. Lupaamme, että saat pyykit pyörimään uudessa asunnossasi vaikka kesken muuton!

Onko uudessa asunnossasi vähemmän neliöitä tai kenties et pääse suoraan muuttamaan uuteen asuntoosi? Joskus taas on vain yksinkertaisesti helpompi aloittaa uuden asunnon sisustaminen puhtaalta pöydältä. Voimme järjestää tavaroillesi lyhyt- tai pitkäaikaisen säilytyksen käden käänteessä. Anna meidän hoitaa tavaroillesi turvallinen säilö kun sitä tarvitset.

Jätä tarjouspyyntö

Tai soita suoraan numeroon

Ulkomaanmuutot

KunnonMuuton ulkomaankuljetukset kiertävät jatkuvasti ympäri Eurooppaa – toteutamme tarpeidesi mukaan niin pienemmät tilaukset, taidekuljetukset kuin täyden palvelun muutotkin.

Euroopan halki biokaasulla

Kuljetukset liikkuvat biokaasukäyttöisellä kuorma-autolla tai tarvittaessa pienemmällä biokaasukäyttöisellä pakettiautolla.

Pienempien tilausten aikataulut määräytyvät isompien tilausten mukaan ja tila täytetään sitä mukaa kun sopimuksia vahvistetaan. Minimitilaus on yleensä kolme kuutiota, ja hinta määräytyy kuutiomäärän sekä painon mukaan. Erikoistapauksissa huolimme myös pienempiä lähetyksiä jonolistamme kautta, joten älä epäröi kysyä lisää!

Urakkatarjouksen muutollesi saat veloituksettoman arviointikäynnin tai videoarvioinnin avulla.

Kunnon Muutto by KunnonMuutto eli täyden palvelun muutto yksilöidään tarpeidesi mukaisesti. Kaikkiin ulkomaanmuuttoihimme sisältyy muuttovakuutus 50 000 €:n asti.

Ilmoitamme liikkeistämme Muutot Euroopassa -facebook-ryhmässämme, käy seuraamassa!

Sortti-keikat

Haluatko eroon vanhasta huonekalustasi? Anna ehjille ja käyttökelpoisille kalusteillesi uusi elämä!

Kimppakuljetus sorttiasemalle!

Pyydä naapurit mukaan ja tilaa meidät viemään turha tavara pois!

Pääkaupunkiseudulla 25€ per osallistuja (min. 3 osallistujaa)
+ Sortti-aseman hävitysmaksut.

Auto tuodaan sovittuun aikaan paikalle ja kaikki voivat tuoda omat jätteensä autolle

Yli neljän osallistujan kimppakuljetuksen tilaava asiakas saa oman kuljetuksensa veloituksetta. Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä ja Sortti-maksut arvioidaan paikan päällä.

HUOM! Kimppakuljetukseen sisältyy vain kuski, ellei muusta sovita. Yli kahdeksan osallistujan kimppakuljetuksiin sisältyy myös toinen kantaja.

Sorttiasema vastaanottaa

Maksusta

 • metalli
 • lasipakkaukset
 • paperi, kartonki, pahvi
 • sähkölaitteet
 • kodin vaarallinen jäte
 • painekyllästetty puu

Maksutta

 • kipsi
 • sekajäte
 • puu
 • puutarhajäte, risut ja omenat
 • lajiteltu remontti- ja rakennusjäte

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!