Pitkän matkan muutto

Haluamme tehdä muuttokokemuksestasi sujuvan ja huolettoman, olipa kohde sitten Etelässä tai Pohjoisessa. KunnonMuuton avulla pitkän matkan muutto sujuu leikiten!

Joustava aikataulu, edullinen hinta
Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat kaikille pitkän matkan muutoille, ja se onnistuu parhaiten, kun olet liikkeellä joustavalla aikataululla! Toimitilamme sijaitsee Helsingissä – kun ehdimme buukata myös paluumatkalle kyydin, pysyy muuttosi hinta kohtuullisena! Tarvittaessa liikumme tietysti myös lyhyellä varoitusajalla.

Sujuvasti ja ekologisesti Suomessa ja ulkomailla
Olitpa muuttamassa Pohjoiseen tunturimaisemiin tai Etelän aurinkorannoille, olemme täällä sinua varten. Suunnittelemme reittimme huolellisesti, jotta tavarasi saapuvat perille turvallisesti ja ajallaan – suurin osa toiminnastamme koostuu pitkän matkan muutoista ulkomaille, kokemusta tehokkaasta ja ekologisesta ajosuunnittelusta löytyykin nimenomaan tästä osoitteesta! Kaikki kuljetuksemme liikkuvat biokaasulla.

Varastointipalvelu ja muut lisäpalvelumme
Varastointi ja esimerkiksi pakkauspalvelumme ovat tietysti käytössänne muutossa kuin muutossa, ja niiden tarve usein korostuu, kun matka on pitkä. Kannattaa harkita tavaroiden jättämistä ammattilaisten pakattavaksi, jolloin maksimoit tavaroidesi turvallisuuden! Olemme kehittäneet pakkausmetodimme mahdollisimman ekologisiksi niin materiaaleja kuin kierrätyskäytäntöjämmekin myöten. 

Kantajat ympäri Suomen
Olipa muutto sitten Turusta Tornioon tai Helsingistä Hankoon, meillä on laaja verkosto kantajia ympäri Suomen ja Euroopan. Ammattitaitoiset ja ystävälliset tiimimme huolehtivat tavaroidesi turvallisesta kuljetuksesta ja purkamisesta.

Turvallisuus ja luotettavuus
KunnonMuutto panostaa turvalliseen ja luotettavaan muuttokokemukseen. Tavarasi ovat meille arvokkaita, ja käsittelemme niitä huolella ja ammattitaidolla. Voit lukea arvostelujamme ja todeta itse, että me hoidamme homman kunnialla loppuun asti! 

Valitsemalla KunnonMuuton voit olla varma, että pitkän matkan muuttosi sujuu vaivattomasti ja kunnollisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva muutto!

pitkän matkan muutto, muutto sveitsiin, switzerland moving
Muutto Sveitsiin KunnonMuutto kokemuksia, pitkän matkan muutto

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!