Avaimet käteen -muutto

Täyden palvelun muutto - 10 lisäpalvelua!

Ylivoimaisesti helpoin ja mukavin tapa muuttaa on tilata todellinen luksusmuutto, eli avaimet käteen -muutto! Kunnon Muutto by KunnonMuutto sisältää kaiken mitä muuttosi tarvitsee: Sinä voit muuttosi ajaksi lähteä vaikka staycationille ja palata uuteen, valmiiksi kalustettuun kotiin, jossa vaatteet odottavat henkareissa ja astiat kaapeissa. 

Täyden palvelun muuttoon sisältyy mm.
Millainen on täyden palvelun muutto?

Ensin myyjä tulee paikan päälle arviointikäynnille, tai suorittaa videoarvioinnin, selvittääkseen muuton yksilölliset tarpeet. Sitten päästään tekemään tarvittavia valmisteluja kuten parkkivarauksia. Yli 40m2 kokoisissa asunnoissa muuttoon varataan kaksi tai kolme päivää.

Ennen muuttoa noudamme mahdolliset kierrätykseen tai Sortti-asemalle menevät tavarat pois alta. Tässä vaiheessa voimme myös halutessanne toimittaa teille laatikon tai laatikoita henkilökohtaisimpia tavaroitanne varten – näiden laatikoiden sisältöön emme koske.

Ensimmäisenä muuttopäivänä pakataan irtaimisto sekä suojataan huonekalut. KunnonMuutto toimittaa kaikki tarvittavat laatikot sekä suojamateriaalit ja hoitaa pakkaus- sekä suojaustyön. Suojaamme huonekalujen lisäksi myös kulkuväylät ja muut herkät pinnat.

Sitten muutetaan! Tavarat lastataan autoon ja ajetaan kohteeseen – oli se sitten Porvoossa tai Pariisissa! Kun lähtöasunto on tyhjä, pääsee siivoustiimi suorittamaan loppusiivouksen

Muuttokohteessa me puramme pakkaamamme laatikoiden sisällön toivomillesi paikoille (laitamme vaikka vaatteet värikoodatusti kaappiin!) ja viemme kaikki pakkaus- ja suojausmateriaalit mennessämme. 

Mitä Sinä ja muuttosi tarvitsettekaan, me vastaamme toiveisiisi! 

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!