Muutto Sveitsiin tai Sveitsistä

Muutto Sveitsiin tai Sveitsistä

Sveitsi pitää pintansa KunnonMuuton ykköskohteena, eikä ihme – kova elintaso ja huikeat maisemat houkuttelevat paikalle monenlaista menestyjää! 

Muutto Sveitsiin voi olla yksi elämäsi vaivattomimmista muuttokokemuksista. Kun tilaat KunnonMuuton täyden palvelun muuton saat kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä nauttimaan uusista kotimaisemista. Voit lähteä muuttosi ajaksi vaikka lomalle ja saapua valmiiksi kalustettuun kotiin, jossa kaikki odottaa sinua valmiina – vaatteet henkareissa ja astiat kaapeissa. 

Tarjontaamme sisältyy monipuolisia lisäpalveluita, jotka tekevät muutostasi sujuvaa ja vaivatonta:

 1. Muuttotavaroiden pakkaus:
 2. Huonekalujen suojaus
 3. Pakkaus- ja suojausmateriaalit
 4. Asuntojen pintojen suojaus
 5. Loppusiivous
 6. Välivarastointi
 7. Parkkiluvat
 8. Muuttohissi
 9. Tullaus
 10. Tavaroiden kierrätys
 11. Laatikoiden purku toivotuille paikoille toivotulla tavalla

Millainen on täyden palvelun muutto?

Ensin myyjämme tulee paikan päälle arviointikäynnille tai suorittaa videoarvioinnin ymmärtääkseen muuttosi yksilölliset tarpeet. Tämän jälkeen ryhdymme tekemään tarvittavia valmisteluja, kuten parkkivarauksia. Yli 40 m2 kokoisissa asunnoissa varataan muuttoon kaksi tai kolme päivää.

Ennen muuttoa noudamme mahdolliset kierrätykseen tai Sortti-asemalle menevät tavarat pois alta. Voimme myös toimittaa teille laatikon tai laatikoita henkilökohtaisimpia tavaroitanne varten, ja näiden laatikoiden sisältöön emme koske.

Ensimmäisenä muuttopäivänä pakataan irtaimisto ja suojataan huonekalut. Kunnon Muutto toimittaa kaikki tarvittavat laatikot sekä suojamateriaalit ja huolehtii pakkaus- sekä suojaustyöstä. Suojaamme huonekalujen lisäksi myös kulkuväylät ja muut herkät pinnat.

Sitten muutetaan! Tavarat lastataan autoon ja ajetaan kohteeseen – oli se sitten Sveitsissä, Suomessa tai muualla! Kun lähtöasunto on tyhjä, pääsee siivoustiimi suorittamaan loppusiivouksen.

Muuttokohteessa puramme pakkaamamme laatikoiden sisällön toivomillenne paikoille (vaikkapa värikoodatusti kaappiin!) ja viemme kaikki pakkaus- ja suojausmateriaalit mennessämme.

Mitä sinä ja muuttosi tarvitsettekaan, vastaamme toiveisiisi!

Mitä ulkomaille muuttaessa pitää muistaa?

Ulkomaille muuttaminen on hurjaa ja haastavaa, mutta parhaimmillaan myös ihana elämänmuutos! Kokosimme ammattilaisen näkökulmasta vinkit kansainväliseen muuttoon, olit sitten ensikertalainen ulkosuomalainen, tai jo konkari paluumuuttaja.

muutto sveitsi moving in switzerland
Muutto Sveitsiin KunnonMuutto kokemuksia, pitkän matkan muutto
pitkän matkan muutto, muutto sveitsiin, switzerland moving

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!