Taloyhtiön putkiremontti – avuksi täyden palvelun muuttofirma

Linjasaneeraus voi yllättää asukkaat ja taloyhtiön hallituksen laajuudellaan

Kokonaisvaltaiseksi tueksi putkiremonttiprojektiin kannattaakin valita täyden palvelun muuttofirma, joka huolehtii muutot väistöasuntoihin, taloyhtiön tilojen tyhjennyksen, tavaroiden varastoinnin sekä tarjoaa myös kierrätyspalvelut remonttijätteelle.

Linjasaneerauksen logistiset haasteet

Putkiremontti on sotkuista hommaa, ja usein helpointa onkin siirtää irtaimisto kokonaan muualle sen sijaan, että tavaroita yrittäisi pitää siistinä koko remontin ajan. Asunto-Oy Revonpoukama on paraikaa linjasaneerauksen keskellä, ja suurimpana yllättäjänä ovat hallituksen pitkäaikaisen jäsenen Leif Gransin mielestä olleet logistiikkaan liittyvät seikat.

– Logistiset haasteet ovat yllättäneet ihan asukkaatkin – tavaraa joutuu siirtämään todella paljon ja suojaaminen on haasteellista, kun putkiremppa on niin saastainen projekti. Huoneistoja joudutaan kokonaan tyhjentämään, ja portaikko täytyy tyhjentää parin viikon välein kun joku muuttaa väistöasuntoon, mikä on sekä asukkaiden, että remonttimiesten kannalta haastavaa, kertoo Leif.

Kaikki palvelut samasta talosta

KunnonMuutto on ollut Revonpoukaman linjasaneerauksessa kokonaisvaltaisesti mukana. Olemme pakanneet ja kuljettaneet taloyhtiön tavarat yhdestätoista tilasta: uimahalli- ja saunakalusteet, pihakalusteet, arkisto, väestönsuoja, kuivaushuone, lämmönjakohuone, työkaluvarasto… Tämä kaikki on pakattu vastuullisin ja pitkälti uusiokäyttöisin materiaalein, ja varastoitu KunnonMuuton pitkäaikaisvarastoon. Asukkaisiin tavaroiden siirto ei vaikuttanut muuten kuin positiivisesti: vaikka muutto kesti koko päivän, ei häiriötä syntynyt.

Jätteiden poisvienti osana palvelua

linjasaneeraus muutto putkiremontin alta taloyhtiön putkiremontti
Asunto-Oy Revonpoukama syksyllä 2023, KunnonMuutto noutamassa pihakalusteita varastoitavaksi, sekä jätettä kierrätettäväksi.

Taloyhtiön pihalle tuodulle jätelavalle ei saa laittaa maaleja tai muuta ongelmajätettä – olemmekin vieneet kierrätettäväksi tähän mennessä 15 kuutiota jätettä: maaleja, vanhoja listoja, ongelmajätettä ja muuta Sortti-asemalle vietävää.

– Ei ollut tullut mieleen, että roskien vieminen voidaan yhdistää palveluun – tämä oli tärkeä ja hyvä lisäpalvelu, jota en olisi osannut kysyä! Onneksi Akseli kävi paikan päällä arviointikäynnillä ja tämä tuli ilmi, kertoo Leif.

KunnonMuutto huolehtii myös omat pakkausmateriaalit uusiokäyttöön tai asianmukaisesti kierrätykseen. Asiakasta veloitetaan vain materiaaleista, joita ei enää voida käyttää uudestaan.

Asuntojen muutto ja välivarastointi

Revonpoukamalle on tehty tarjous koskien myös asuntojen muuttopalvelua, vaikka toistaiseksi asukkaat ovatkin järjestäneet väistömuuttonsa itse. KunnonMuutto tarjoaa asukkaillekin tarvittaessa varastointipalvelun – muutaman kuukauden takia ei välttämättä halua siirtää koko irtaimistoa väistöasuntoon, mutta usein oma asunto kannattaa kuitenkin tyhjentää, ettei irtaimisto kärsi remontista. Samalla voi olla kätevää karsia omia tavaroita ja antaa muuttopalvelun viedä turhaksi jääneet tavarat kierrätykseen. Remontin alta muuttaminen voi olla myös helppoa ja kivaa!

Miksi revonpoukamalaiset valitsivat KunnonMuuton?

– Uusi isännöitsijä pyysi viideltä firmalta tarjoukset, ja valintaa tehdessä hinta oli ratkaiseva tekijä. KunnonMuutto tarjosi sekä muuttopalvelun, että varastoinnin ja jätteiden poisviennin, hinnat ovat kohdallaan kilpailijoihin verrattuna. Voin ehdottomasti suositella, tehokas palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde, kertoo Leif Grans.

KunnonMuuton puolelta on ollut koko projektin ajan yksi yhteyshenkilö, Akseli, joka vastaa yhteistyöstä Revonpoukaman kanssa. Akseli on ennen projektia käynyt Revonpoukamassa paikan päällä arviointikäynnillä ja ollut myös muuttopäivänä Revonpoukamassa. Akseli saakin Leifiltä kehut tehokkuudesta ja miellyttävyydestä, sekä sujuvasta viestinnästä.

Kiitos Revonpoukama luottamuksestanne!

Taloyhtiöille hyödylliset logistiikkapalvelut linjasaneerauksen aikana


Tee sinäkin putkirempasta sujuvaa, ota meihin yhteyttä!
+358400199627, toimisto@kunnonmuutto.fi tai täytä allaoleva yhteydenottopyyntö, ja palaamme asiaan pian!

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!