Tapahtumaroudaus, kuljetus, varastointi ja paljon muuta – kaikki samasta talosta!

Sofia Helsinki omaa pitkän historian – upeassa tilassa on toiminut sokerin puhdistamo, taidemuseo, tavaratalo, kahvila, ravintola, rautakauppa, poliisilaitos, lastensuojelu, työtiloja, pop-up-kauppoja, basaari sekä on pidetty konsertteja, seminaareja, kokouksia, juhlia, lanseerauksia, lehdistötilaisuuksia… Tänä päivänä Sofialla kohtaavat ajattelijat, yritykset ja juhlijat. Tilan muuntaminen eri tarpeisiin sopivaksi vaatii tapahtumaroudausta, ja siinä kuvaan astumme me!

Häät, yksityistilaisuudet, co-working-tilat

KunnonMuuton tapahtumaroudauspalvelun avulla tämä upea tila muuntautuu häihin, yksityistilaisuuksiin ja työntekoon. Olemme saaneet jo vuosien ajan toimia Sofia Helsingin yhteistyökumppanina monipuolisissa tehtävissä roudauksen lisäksi myös kuljetuksia, varastointia, ääniteknikkoja ja jopa pöytien kattamista myöten. Tuuli Perez Sofialta pitää tärkeänä, että kaikki palvelut saadaan samasta talosta ja että voimme yhteistyön syventyessä oppia toisiltamme. Tuulin mielestä KunnonMuutto ansaitsee suositukset.

– KunnonMuuton viestintä on jouhevaa, muutokset aikatauluihin onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla aina ja vastaukset tulevat nopeasti, kehuu Tuuli.

tapahtumaroudaus sofia helsinki, tapahtumakuljetus, ääniteknikko, kattauspalvelu
KunnonMuuton Phil kantaa tuoleja seminaaria varten.

Tapahtumaroudausta viikottain

Käymme useita kertoja viikossa Sofialla järjestelemässä tilan päivän tapahtumia varten: asetamme tuolit ja pöydät paikalleen kunkin tapahtuman tarpeiden mukaisesti, ja nykyään myös katamme pöytiä esimerkiksi häitä varten – muuntautumiskykyä siis löytyy Sofian tilojen lisäksi myös meiltä, ja olemme aina valmiita oppimaan uutta!

Joskus koko tila tyhjennetään, ja Sofialla onkin varustauduttu helposti siirreltävin kalustein. Yhteistyömme ensimmäisinä vuosina siirtelimme esimerkiksi valtavaa metrien mittaista pöytää ylempään kerrokseen, eikä sekään meitä haitannut! Nykyisellään roudaamisesta aiheutuu kuitenkin vähemmän häiriötä muulle henkilökunnalle, kun taittopöydät liikkuvat varastoon ja takaisin vähin äänin.

Upeat tilat tarjoavat hyvät puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja työskentelyyn!

Kesäterassi ja Tuomaan markkinat

Olemme apuna myös eri sesonkien tapahtumissa, kuten kesäterassin purkamisessa ja Tuomaan markkinoiden rakentamisessa. Kesäterassin kalusteita olemme roudaamisen lisäksi varastoineet omaan varastoomme.

Suomen ensimmäinen polkupyörä

Sofian tiloissa on ilmeisesti toiminut aikanaan Suomen ensimmäinen polkupyöräliike, ja olemmekin kuljettaneet Sofialle Stockmannilta Suomen ensimmäisen polkupyörän. Pyörä oli telineessä, ja paras ratkaisu sen hellävaraiseen kuljettamiseen oli liikutella sitä tavaraskeitillä ja pingottaa se liinoilla keskelle autoa. Erityistä huomiota vaativien esineiden kuljettamisessa huomioimme aina tavaran yksilölliset tarpeet ja toteutamme kuljetuksen huolellisesti ja harkiten.

Varastointi

Olemme varastoineet mm. kesäterassin kalusteita, kylmälaitteita ja kristallikruunuja. Uusia ostoksia on vastaanotettu suoraan KunnonMuuton varastolle säilytykseen, ja toimitettu Sofian tiloihin kun aika on. Tarjoamme luonnollisesti täyden palvelun varastoinnin pakkauksineen ja kuljetuksineen.

Tapahtuma-alalta logistiikka-alalle

KunnonMuutto on perustettu alun perin tapahtuma- ja kulttuurialan tekijöiden toimesta, ja festarijärkkääjien historia elää meissä yhä. Kaiken jo mainitun lisäksi teemme myös esimerkiksi artistikuljetuksia, taidekuljetuksia ja teatterilavasteiden roudauksia. Sofialle olemme järjestäneet myös ääniteknikkoja, ja verkostomme kattaakin monipuolisesti tapahtuma- ja kulttuurialan tekijöitä – jos peruspalveluistamme ei jotain valmiiksi löydy, me laitetaan löytymään.

Lämminhenkinen yhteistyö on työelämän suola

Työntekijämme viihtyvät Sofialla: heitä kohdellaan siellä hyvin, kahvit tarjotaan ja joskus lounaskin. Opimme toinen toisiltamme ja pyrimme aina kehittymään yhdessä, sekä vastaamaan yhteistyökumppanin muuttuviin tarpeisiin ja toiveisiin. Myös sujuvan kommunikaation ansiosta Sofia Helsinki on mitä mainioin yhteistyökumppani!


Kun yrityksesi tarvitsee roudausta, kuljetusta ja muita palveluitamme saat meihin yhteyden soittamalla numeroon +358400199627, laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@kunnonmuutto.fi, tai jättämällä yhteydenottopyynnön allaolevan lomakkeen kautta. Kuulemisiin!

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!