Useiden toimistomuuttojen kokemuksella – Ylva suosittelee

Yritysmuutto Helsinki keskusta, kunnonmuutto kokemuksia, toimistomuutto
Muutto käynnissä Kolmen sepän patsaalla. Kuva: Johannes Kuoksa

Oli kyseessä sitten toimistomuutto, remppamuutto tai huonekalujen siirto, onnistuvat kaikki muutot ja kuljetukset tässä talossa helposti ja vankalla kokemuksella. Yksi pitkäaikainen asiakkaamme on Ylva, jolle olemme tarjonneet monia erilaisia muuttoja ja kuljetuksia: on muutettu toimistoja, kerhotiloja, taukotiloja sekä kuljetettu huonekaluja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan toimitilojen välillä.

Yhteiset arvot vievät eteenpäin

Ylva, eli Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys, keskittyy vastuullisuuteen, kuten mekin. Ylvalla on kunnianhimoiset ilmastotavoitteet, joihin KunnonMuuton on helppo yhteistyökumppanina yhtyä – pelkästään biokaasukäyttöinen kalustomme vähentää päästöjä 90% verrattuna dieseliin ja on 100% kotimaista, puhumattakaan muista konkreettisista teoistamme, kuten pakkausmateriaalien uusiokäyttöisyys. KunnonMuuton palveluiden käyttäminen pienentää siis myös yhteistyökumppanin hiilijalanjälkeä.

Monenlaisia toimistomuuttoja ja kuljetuksia

Olemme hoitaneet esimerkiksi Yliopiston apteekin taukotilojen ja toimistojen muuton remontin tieltä kerrosta alemmas saman talon sisällä. Myöhemmin hoidettiin sama apteekin muutto takaisinpäin. Homma oli molempiin suuntiin iisi, mutta jos haasteita pitää kaivella niin painavat pukuhuoneiden kaapit voisi mainita sellaiseksi. Toisinaan vastaan tulee hieman huomiota vaativia esineitä, ja kerran pääsimme muuttamaan toisen yrityksen tilojen läpi – onnistuimme kuitenkin hiipimään tilojen läpi häiriöittä! Haasteet ne tekevät työstämme mielekkään!

Eräs Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmasta alkanut toimistomuutto oli sekin peruskauraa: siirrettiin pöydät, tuolit ja laatikot uuteen osoitteeseen. Muutimme myös kopiokoneen, jolle pyydetään liisarifirmalta erillinen muuttolupa.

Lisäksi olemme tehneet useita huonekalujen siirtoja toimitilojen välillä: neukkarien ja työhuoneiden kalusteita, soundsystemiä, sohvaryhmiä, naulakoita… You name it!

Ammattilainen huolehtii, ettei kalusteiden siirtäminen vaurioita arvokkaita pintoja. Kuva: Johannes Kuoksa

Yritysmuuton eteneminen ja palvelun tilaaminen

Nämä toimitilamuutot ovat yleensä hoituneet peruskaavan mukaan: ensin tehdään arviointikäynti, jonka avulla määritetään muuton tarpeet. Sitten toimitetaan tarpeeseen sopivat muuttolaatikot, sekä pakkausmateriaaleja omatoimiseen pakkaamiseen ja muuttotarroja tavaroiden merkitsemiseen.

Muuttopäivänä saavumme paikalle, teemme viimeisen silauksen tavaroiden suojaamiseksi, ajamme sähköpöydät matalaan asentoon ja alamme lastaamaan. Ensin autoon kannetaan sähköpöydät, kaapit ja muut isot huonekalut, lopuksi tuolit, muuttolaatikot ja erityiset tavarat. Uudessa osoitteessa tavarat kannetaan asiakkaalta saatuun pohjakuvaan merkityille paikoille.

Simppeleissä kalusteiden siirroissa ei arviointikäyntiä tarvita, vaan meidät saa jouhevasti tilattua paikalle tarpeen mukaan, ilman säätöä.

Asiakkaan kokemuksia KunnonMuutosta

Halusimme kuulla, miksi asiakkaamme valitsivat juuri meidät ja millaista yhteistyömme on ollut.

”Ensimmäisen kerran kuulin yrityksestä pojaltani, joka tunsi jonkun perustajista, ja päätin kokeilla. Kokemus oli positiivinen, joten olemme käyttäneet KunnonMuuttoa jatkossakin useita kertoja”, kertoo Inka Snellman Ylvalta.

”Voin suositella KunnonMuuttoa. Kaikki on sujunut mallikkaasti, viesteihin on vastattu nopeasti, aikataulut ovat pitäneet ja veloitus on ollut kohtuullinen. ”

Voimme omastakin puolestamme todeta yhteistyön olleen saumatonta ja mukavaa – kiitokset yhteyshenkilöillemme Inkalle ja Ollille!

KunnonMuutto jatkaa kunnolla muuttamista hiki valuen, turvakengät narskuen ja hymy huulilla.

Kestävämpää muuttamista since 2018!

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!