Toimistomuutto, varastomuutto, yritysmuutto – KunnonMuutto hoitaa!

Yritysmuutto on merkittävä vaihe yrityksen elinkaarella. Olipa kyse sitten kasvusta, uusista mahdollisuuksista tai paremmista tiloista, toimitilan, varaston tai toimiston muutto voi olla sekä jännittävä, että haastava kokemus. Onkin tärkeää suunnitella muutto siten, että toiminnan jatkuvuus turvataan muutonkin aikana. Tässä me autamme mielellämme!

yritysmuutto Helsinki, toimistomuutto, muuttoauto kaivopihalla
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys Ylva on pitkäaikainen asiakkaamme yritysmuuttojen ja erilaisten pienempien siirtojen tilaajana. Lue lisää yhteistyöstämme.

Miten yritysmuutto toimii?

Ensimmäinen askel on arviointikäynti, jonka aikana asiantuntijamme selvittää muuttonne yksilölliset tarpeet ja muodostaa tietojen pohjalta tarjouksen. Hyväksyttyänne tarjouksen alkaa muuton suunnittelu, aikataulutus ja vastuualueiden jakaminen. Suunnitelman avulla voitte hallita muuttoa vaihe vaiheelta ja vähentää keskeytysten mahdollisuutta.

Täyden palvelun yritysmuutto

Toimistossa on usein monia herkkiä laitteita, arkaluonteisia asiakirjoja ja teknologisia järjestelmiä, jotka on käsiteltävä huolellisesti. Toimiston muuttoon valitaan tarpeen mukaan esimerkiksi lukittavat muuttolaatikot ja pehmustetut muuttokaapit digilaitteille. Tarvittaessa myös hävitämme asiakirjanne tietoturvallisesti. Lisäksi kierrätämme vanhat, käyttökelpoiset kalusteenne!

Pakkaamme irtaimiston, suojaamme niin huonekalut kuin huoneistojen pinnatkin, sekä puramme muuttokohteessa tavarat paikalleen. Mutta muutto ei lopu siihen, kun viimeinen laatikko on purettu: KunnonMuutto tukee sinua ja henkilökuntaasi myös uuden tilan käyttöönotossa, sisältäen esimerkiksi kalusteiden asennuksen, IT-laitteiden kytkemisen ja muut mahdolliset avustavat tehtävät. Myös siivous ja järjestely on mahdollista tilata kauttamme. Avaimet käteen -muutto on heittämällä vaivattomin ja stressittömin tapa muuttaa!

linjasaneeraus muutto putkiremontin alta taloyhtiön putkiremontti
Asunto-Oy Revonpoukaman linjasaneeraus, KunnonMuutto apuna väistömuutossa, varastoinnissa ja kierrätyksessä.

Varastointi osana palvelua

Ison muuton yhteydessä voi olla joskus fiksua jättää esimerkiksi osa tavarasta varastoitavaksi uuden tilan käyttöönoton sujuvoittamiseksi. Me vastaamme tietysti tähänkin tarpeeseen täyden palvelun varastoinnin muodossa! Tarjoamme teille portaalin, jonka kautta voitte tilata varastoitujen tavaroiden kuljetuksen kätevästi. Varastoitavat tavarat numeroidaan ja tavaralista on teille saatavilla, jolloin tavaroiden toimituksen tilaaminen on helpompaa, kun tiedätte mitä varastollamme on.

Lue yritysasiakascaseja blogistamme:


Yritysmuuttojen hoitaminen alusta loppuun kunnolla on meille kunnia-asia. Liiketoimintamme perustuu ekologisten arvojen ohella luottamukseen ja kunnolla tekemiseen. Meistä saat ekologisen kumppanin myös kuljetuksiin, varastointeihin, jakeluihin sekä kansainvälisiin tarpeisiin, esimerkiksi ulkomailta muuttavien työntekijöiden muuttoihin.

Ota siis yhteyttä niin jutellaan lisää!

Etkö löydä etsimääsi? Jätä meille yhteydenottopyyntö!